Friskvårdsbehandlingar i Danderyd

 

Epassi berättigade behandlingar

Friskvårdsmassage helkropp  och skalp 50 min / 1 190kr

En massage som anpassas efter just dina behov då du kan välja mellan ren avslappning eller om du vill ha hjälp med muskulära problem. Jag kan även använda varma stenar i behandlingen för att värma upp spända områden.

Antingen väljer du en mer djupgående massage som minskar muskelspänningar i kroppen och lindrar smärta, eller så väljer du en avslappnande massage.

 

Friskvård Aromaterapi-massage 50min / 1 190 kr

Aromaterapi-massage är en form av holistisk behandling. Aromatisk massage verkar för att stimulera fysiska och känslomässiga tillstånd. En skön avkopplande massage som utföres med en varm olja i långsamma långa drag i massagen. För den stressade personen som vill koppla av och nästan somna rekommenderas lavendelolja. För värkande och trötta muskler rekommenderas pepparmint och eukalyptusolja.

 

Friskvårdsmassage rygg, nacke, skalp 25 min / 650kr

En mer djupgående massage för att motverka och släppa på spänningar. Jag kan även använda varma stenar i behandlingen för att värma upp spända områden.

 

Friskvård Skalpmassage 15 min / 350kr

Detta är behandlingen för dig som vill komma ner i varv och ta en paus från vardagen. Genom att massera olika punkter i huvudet, pannan, öronen samt dekolletage får vi hela kroppen att slappna av samt minska stressnivån.

 

Friskvård Harmonisk Ansiktsmassage 25 min/550kr

En mycket mjuk och behaglig behandling med fokus på avslappning och välmående Spänningsupplösande och avslappnande massage i ansikte, dekolletage, nacke och axlar.  Behandlingen lämpar sig för dig som behöver gå ner i varv. 

 

Klippkort

Klippkort går att köpa för valfritt belopp, särskilt bra om tiden börjar rinna ut för att utnyttja ditt friskvårdsbidrag.

Privat/Jag lämnar in kvitto
Ta med giltig legitimation så kommer jag att skriva namn + personnummer på kvittot som du sedan redovisar till din HR-avdelning. På kvittot står specifikt vilken friskvårdsbehandling du var på under ditt besök hos mig.

 

Observera att det är bara dessa behandlingar som är friskvårdsberättigade.

 

Bokningsregler

  • Jag ber Dig vara på plats minst 10 min innan bokad behandling.

  • Vid sen ankomst kortas behandlingtiden ned eller makuleras om återstående tid blir för kort.

  • Vissa kroppsbehandlingar är inte lämpliga vid exempelvis graviditet, högt blodtryck, hjärtbesvär, pacemaker etc. Är du osäker vänligen kontakta din läkare.

  • Snälla, respektera mig och kom inte på behandling om Du är förkyld.

  • Avbokning ska göras senast 24 timmar innan bokad behandlingstid.

  • Ej avbokad tid debiteras med 600 kr per behandlings timme.

  • Stäng av Din mobiltelefon, både för Din egen och min avkoppling.

  • Det går jättebra att ta med barn om de klarar att vänta själva (varm choklad finns)