top of page

Friskvårdsbehandlingar i Danderyd

Friskvård: Text

Epassi berättigade behandlingar

En bra hälsa förutsätter att vi mår bra även på arbetet. Det är inte ovanligt att många får bekymmer med ryggen av stillasittande yrken. Typiska besvär som smärtor och ömhet förekommer även vid arbeten som kräver fysisk ansträngning, i exempelvis industrier, affärer, lager och butiker. Vilket yrke du än har så är det viktigt att du tar hand om din hälsa. Erbjuder din arbetsgivare friskvårdsbidrag så kan du givetvis nyttja det hos mig.

I mitt utbud hittar du friskvårdsmassage, vilket innebär att du kan använda din friskvård för att boka några av mina utvalda behandlingar inom massage. 

Friskvårdsmassage helkropp  och skalp 50 min / 990kr

En massage som anpassas efter just dina behov då du kan välja mellan ren avslappning eller om du vill ha hjälp med muskulära problem. Jag kan även använda varma stenar i behandlingen för att värma upp spända områden.

Antingen väljer du en mer djupgående massage som minskar muskelspänningar i kroppen och lindrar smärta, eller så väljer du en avslappnande massage.

 

Friskvård Aromaterapi-massage 50min / 990kr

Aromaterapi-massage är en form av holistisk behandling. Aromatisk massage verkar för att stimulera fysiska och känslomässiga tillstånd. En skön avkopplande massage som utföres med en varm olja i långsamma långa drag i massagen. För den stressade personen som vill koppla av och nästan somna rekommenderas lavendelolja. För värkande och trötta muskler rekommenderas pepparmint och eukalyptusolja.

 

Friskvårdsmassage rygg, nacke, skalp 25 min / 650kr

En mer djupgående massage för att motverka och släppa på spänningar. Jag kan även använda varma stenar i behandlingen för att värma upp spända områden.

 

Friskvård Skalpmassage 15 min / 350kr

Detta är behandlingen för dig som vill komma ner i varv och ta en paus från vardagen. Genom att massera olika punkter i huvudet, pannan, öronen samt dekolletage får vi hela kroppen att slappna av samt minska stressnivån.

 

Friskvård Harmonisk Ansiktsmassage 25 min/550kr

En mycket mjuk och behaglig behandling med fokus på avslappning och välmående Spänningsupplösande och avslappnande massage i ansikte, dekolletage, nacke och axlar.  Behandlingen lämpar sig för dig som behöver gå ner i varv. 

Friskvård Lymfmassage av ansikte, nacke och skuldra. 25 min/550kr

Det är en skön och lugn behandling som gör att du går ner i varv och din stress minskar.

En avslappnande massage i ansikte, dekolletage, nacke och axlar. Behandlingen lämpar sig för dig som behöver gå ner i varv. Den som verkligen har nytta av en den här lymfmassagen är du som känner dig lite svullen i ansiktet och/eller du som stressar mycket och har spända och tighta muskler.

Obs! Kan bokas separat eller tillsammans med annan massagebehandling.

 

Klippkort

Klippkort går att köpa för valfritt belopp, särskilt bra om tiden börjar rinna ut för att utnyttja ditt friskvårdsbidrag.

Köp av klippkort kan ske genom att jag skickar dig en betalningslänk eller att du betalar genom Epassi.

Du bokar sedan som vanligt och säger till att du har ett klippkort hos mig så drar vi pengar därifrån för din behandling.

Ett mycket bra sätt att säkerställa att din förmån inte brinner inne!

Observera att det är bara dessa behandlingar som är friskvårdsberättigade.

Friskvård: Text

Bokningsregler

  • Jag ber Dig vara på plats minst 10 min innan bokad behandling.

  • Vid sen ankomst kortas behandlingtiden ned eller makuleras om återstående tid blir för kort.

  • Vissa kroppsbehandlingar är inte lämpliga vid exempelvis graviditet, högt blodtryck, hjärtbesvär, pacemaker etc. Är du osäker vänligen kontakta din läkare.

  • Snälla, respektera mig och kom inte på behandling om Du är förkyld.

  • Avbokning ska göras senast 24 timmar innan bokad behandlingstid.

  • Ej avbokad tid debiteras med 600 kr per behandlings timme.

  • Stäng av Din mobiltelefon, både för Din egen och min avkoppling.

  • Det går jättebra att ta med barn om de klarar att vänta själva (varm choklad finns)

Friskvård: Text
bottom of page