Massage i Danderyd

 

Massage

Jag erbjuder avslappnande, behandlande och djupgående massage i Danderyd.

Spa-massage halvkropp (skalp, rygg, axlar och nacke) 25 min / 550 kr

En avstressande och förebyggande massage av kroppens olika muskelgrupper. Jag ger dig råd om hur du kan undvika att få problem.

Spa-massage helkropp 50 min / 950 kr

En avstressande och förebyggande massage av kroppens olika muskelgrupper. Mjukar upp och förbättrar cirkulation och återhämtning.

Massage Lyx 80min / 1 595 kr

40 min massage: För dig som vill koppla av och ladda batterierna. Jag skämmer bort dig med en avkopplande helkroppsmassage.

40 min lätt ansiktsbehandling inkl. rengöring, peeling, mask och en lätt ansiktsmassage därefter avslutar jag med produkter som passar ditt hudtillstånd. Brynplock ingår. 

 

Barnmassage från 8 år upp till 13 år 20 min / 390 kr

Barn har också ett behov av avkoppling. Låt ditt barn njuta av en avslappnande massage. Ett effektivt sätt för att få barnet att slappna av, lindra oro och stress samt ge bättre sömn. Föräldern är välkommen att sitta med i rummet under behandlingen.

 

Indian head massage 25 min / 550 kr

En skön massage med fokus på nacke , hårbotten och ansikte som ser till att du kommer ned i varv och att spänningar i nacke och käkar släpper.

 

Bokningsregler

 • Jag ber Dig vara på plats minst 10 min innan bokad behandling.

 • Vid sen ankomst kortas behandlingtiden ned eller makuleras om återstående tid blir för kort.

 • Vissa kroppsbehandlingar är inte lämpliga vid exempelvis graviditet, högt blodtryck, hjärtbesvär, pacemaker etc. Är du osäker vänligen kontakta din läkare.

 • Snälla, respektera mig och kom inte på behandling om Du är förkyld.

 • Avbokning ska göras senast 24 timmar innan bokad behandlingstid.

 • Ej avbokad tid debiteras med 600 kr per behandlings timme.

 • Stäng av Din mobiltelefon, både för Din egen och min avkoppling.

 • Det går jättebra att ta med barn om de klarar att vänta själva (varm choklad finns)

 
 

Oavsett om vill unna dig själv en skön och avkopplande massage i Danderyd eller ge bort ett presentkort till någon du tycker om så är du välkommen till mig.

Mitt utbud består av avkopplingsmassage, klassisk massage, ryggmassage, aromaterapimassage i Danderyd. Du kan även utnyttja ditt friskvårdsbidrag och boka friskvårdsmassage hos mig, men också knyta samarbetsavtal om du representerar ett företag och vill boka företagsmassage i Danderyd.

Massage har stora hälsofördelar. Det ökar vårt välmående och kan bidra positivt vid spända muskler, stress, eller om man vill öka blodcirkulationen. Jag använder professionella och beprövade metoder och strävar efter du ska trivas och känna dig nöjd med ditt val. För att ge en så bra och avkopplande upplevelse som möjligt arbetar jag med produkter av högsta kvalitet. Letar du efter massage i Danderyd så är Angelly Beauty ett självklart val.

Friskvårdsmassage i Danderyd

En bra hälsa förutsätter att vi mår bra även på arbetet. Det är inte ovanligt att många får bekymmer med ryggen av stillasittande yrken. Typiska besvär som smärtor och ömhet förekommer även vid arbeten som kräver fysisk ansträngning, i exempelvis industrier, affärer, lager och butiker. Vilket yrke du än har så är det viktigt att du tar hand om din hälsa. Erbjuder din arbetsgivare friskvårdsbidrag så kan du givetvis nyttja det hos mig.

I vårt utbud hittar du friskvårdsmassage, vilket innebär att du kan använda din friskvård för att boka några av våra utvalda behandlingar inom massage.

Företagsmassage i Danderyd

Om du driver ett företag och har anställda i Danderyd/Täby så har du möjlighet att köpa massagetjänster. Företagsmassage är något som uppskattas och som behövs, även inom arbetslivet. Oavsett om det handlar om besvärliga arbetsställningar vid kontorsarbete eller kanske mer avancerade uppgifter som belastar axlar eller rygg så har ni möjlighet att skräddarsy tjänster utifrån bolagets och era anställdas behov. De behandlingsmetoder som vi har möjlighet att erbjuda bidrar positivt till era anställdas hälsa, vilket på sikt är nyckeln till bra välmående. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om företagsmassage i Danderyd/Täby. 

 

Typer av massage i Danderyd

Samtliga behandlingsmetoder som finns i mitt utbud grundar sig på både erfarenhet och kunskap. Med dessa två egenskaper tillsammans kan du förlita dig på att du kommer få en bra och välbehövlig behandling. Nedan kan du läsa mer om de varianter av massage som erbjuds i Danderyd.

 • Klassisk massage

 • Spamassage

 • Ryggmassage

 • Aromaterapi (ges i form av massage)

 

Målsättningen med alla massagevariationer är att du som kund ska kunna koppla av. Behandlingens syfte är således att den ska bidra till att din kropp återställs, bland annat genom att den stärker muskler, senor, leder och ger bättre rörlighet. Vi vill samtidigt eliminera toxiner, gifter och minska svullnad och smärta.

 

Massage i Danderyd

Där du har möjlighet att känna dig sundare och friskare

Det finns många fördelar med massage. Musklerna kanske har svårt att hänga med, benen kan plötsligt kännas tyngre, och lederna kanske blivit stela. Oavsett vad så kan en massage kännas välbehövlig. Hos mig vill jag att du ska känna dig friskare och sundare. Därför har du möjlighet att välja bland några några av de populäraste massagevarianterna.

Massage passar alla och det är inte fel om massagebehandlingen genomförs då och då. Det är bra för den psykiska tillvaron, men också bra för själen och hälsan. Se därför till att inte gå miste om de populära behandlingar som du kan få hos mig. Jag finns bara några stenkast från Mörby Centrum men hjälper kunder i hela Danderyd och Täby.