top of page

Massage i Danderyd

Massage: Text

Massage

Jag erbjuder avslappnande, behandlande och djupgående massage i Danderyd, några minuter från Mörby Centrum. 

 

Oavsett om vill unna dig själv en skön och avkopplande massage i Danderyd/Täby eller ge bort ett presentkort till någon nära eller kär så är du välkommen till Angelly Beauty

.

Mitt utbud består av avkopplingsmassageklassisk massageryggmassagearomaterapimassage och massage på företag. Du kan även utnyttja ditt friskvårdsbidrag och boka friskvårdsmassage hos mig, men också knyta samarbetsavtal om du representerar ett företag och vill boka företagsmassage.

Massage har stora hälsofördelar. Det ökar vårt välmående och kan bidra positivt vid spända muskler, stress, eller om man vill öka blodcirkulationen. Jag använder professionella och beprövade metoder och strävar efter du ska trivas och känna dig nöjd med ditt val. För att ge en så bra och avkopplande upplevelse som möjligt arbetar jag endast med produkter av högsta kvalitet. Letar du efter massage i Danderyd/Täby så är jag ett självklart val.

Spa-massage halvkropp (skalp, rygg, axlar och nacke) 25 min / 550 kr

En avstressande och förebyggande massage av kroppens olika muskelgrupper. Jag ger dig råd om hur du kan undvika att få problem.

Spa-massage helkropp 50 min / 950 kr

En avstressande och förebyggande massage av kroppens olika muskelgrupper. Mjukar upp och förbättrar cirkulation och återhämtning.

Massage Lyx 80min / 1 595 kr

40 min massage: För dig som vill koppla av och ladda batterierna. Jag skämmer bort dig med en avkopplande helkroppsmassage.

40 min lätt ansiktsbehandling inkl. rengöring, peeling, mask och en lätt ansiktsmassage därefter avslutar jag med produkter som passar ditt hudtillstånd. Brynplock ingår. 

 

Barnmassage från 8 år upp till 13 år 20 min / 390 kr

Barn har också ett behov av avkoppling. Låt ditt barn njuta av en avslappnande massage. Ett effektivt sätt för att få barnet att slappna av, lindra oro och stress samt ge bättre sömn. Föräldern är välkommen att sitta med i rummet under behandlingen.

 

Indian head massage 25 min / 550 kr

En skön massage med fokus på nacke , hårbotten och ansikte som ser till att du kommer ned i varv och att spänningar i nacke och käkar släpper.

Massage: Text

Bokningsregler

  • Jag ber Dig vara på plats minst 10 min innan bokad behandling.

  • Vid sen ankomst kortas behandlingtiden ned eller makuleras om återstående tid blir för kort.

  • Vissa kroppsbehandlingar är inte lämpliga vid exempelvis graviditet, högt blodtryck, hjärtbesvär, pacemaker etc. Är du osäker vänligen kontakta din läkare.

  • Snälla, respektera mig och kom inte på behandling om Du är förkyld.

  • Avbokning ska göras senast 24 timmar innan bokad behandlingstid.

  • Ej avbokad tid debiteras med 600 kr per behandlings timme.

  • Stäng av Din mobiltelefon, både för Din egen och min avkoppling.

  • Det går jättebra att ta med barn om de klarar att vänta själva (varm choklad finns)

Massage: Text
Massage: Pro Gallery
bottom of page