top of page

Hudvård i Danderyd

Hudvård: Text

Hudvård

Ansiktsbehandlingar .

Angellys val 80 min / 1 695 kr

Låt mig kombinera de olika avancerade behandlingstekniker som jag speciellt anpassar specifikt till dig utifrån ditt hudtillstånd, dina förutsättningar & mål. När du kommer till mig och får en resultatinriktad ansiktsbehandling både ser och upplever du en direkt skillnad i din hud och här kan jag ge dig både en härlig upplevelse samtidigt som jag på sikt kan förbättra din huds kondition. En resultatinriktad ansiktsbehandling börjar alltid med en hudanalys där tittar vi på din hudtyp och hudkondition och lägger upp en passande behandling för dig just idag. Då vi skräddarsyr din behandling kan olika moment ingå. I behandlingen ingår rengöring, peeling, portömning, formning bryn, serum och ansiktsmask som arbetar mer avancerat. Efter avslutad behandling får du med ett personligt rekommenderat hudvårdsschema. Jag arbetar uteslutande med Circadias produkter. Ingår frans och bryn färgning. Glöm inte att boka de önskade tillägg som extraval!

Hudanalys 15 min / 150 kr

Är du intresserad av ansiktsbehandling men du vet inte vilken behandling som passar dig?

Konsultation genomförs av auktoriserad och Cidesco diplomerad hudterapeut som noggrant fastställer hudtyp och i vilket tillstånd din hud är. Vi går igenom din rutin och tittar på vilka ingredienser samt behandlingar som passar för din hud. Utifrån analysen gör vi sedan en rekommendation om behandlingsalternativen som passar dig bäst. Jag ger dig råd om hemvårdsprodukter och rutiner efter din hud behov

 

Obs! Du får 100% rabatt på hudanalys i samband med bokning av efterföljande behandling eller produktköp för minst 500 kr

Probiotisk Ansiktsbehandling och boost. 60 min / 1 195kr

Boosta din hud! Esse Probiotic ansiktsbehandling är en kraftfull antioxidantbehandling som är det perfekta valet för att fördröja de synliga tecknen på åldrande och ger huden energi. 

Behandlingen inleds  med en vitaminrik dubbelrengöring som tar bort smink och orenheter från din hud. En intensiv enzympeeling löser upp och avlägsnar översta lager av torra hudceller. Huden blir ljusare och klarare. Nu är din hud redo för de närande ingredienserna som vi tillsätter genom en härlig och avslappnande massage och en exklusiv mask som anpassas efter din hud och önskemål, en Hyaluronic ampull som fuktboostar, jämnar ut och  lugnar huden. 

Passar alla åldrar.

Klassisk ansiktsbehandling 80 min / 1390 kr

Anpassad efter din huds behov. (hudanalys, rengöring, peeling, ånga, portömning, avslappnande lång ansiktsmassage, mask, vårdande avslutande produkter och råd för fortsatt hudvård) medan masken verkar får du en skön hand eller skalpmassage.

 

Djuprengöring ansiktsbehandling 60 min / 1095 kr

En djuprengörande ansiktsbehandling som innehåller rengöring med peeling, ånga och portömning. Behandling avslutas med en talgreglerade mask som effektivt absorberar toxiner, bakterier och föroreningar från huden. Huden får lyster och klarhet. En behandling för dig som vill ha hjälp med orenheter och eventuell  acne.

 

Ansiktsbehandling för barn från 10 år upp till 13 år  30 min / 550 kr

En härlig och avslappnande ansiktsbehandling där jag fokuserar  på rengöring, ansiktsmassage och  en närande mask därefter dagkräm.

 

Ansiktsbehandling för Ungdom från 13 upp till 20 år 50 min / 990 kr

Fokus i denna behandling ligger på rengöring, återfuktning samt balansering av huden. Anpassade vårdande produkter ingår. Råd ingår.

En behandling för dig som vill ha hjälp med orenheter och eventuellt  acne.

 

Quick fix ansiktsbehandling 30 min / 750 kr

Perfekt för dig som vill ha en snabb uppfräschning av huden. För en lyftande effekt eller bara en stunds avkoppling. Rengöring, enzympeeling, återfuktande och vitaliserande mask, avslutande serum, ansiktskräm och ögonkräm. En kortare ansiktsbehandling men störst fokus är på återfuktning och att skapa vitalitet till en trött hud.

Obs! Om du har mycket pormaskar som behöver tömmas så rekommenderas några av dem längre ansiktsbehandlingarna.

Denna behandling passar även bra för män.

 

Kalahari D-Age 5 ( Kemisk peeling) 60 min / 1 195 kr

Anti age ansiktsbehandling är en kraftfull och högeffektiv kemiskpeeling med BHA- och AHA-syror. Behandlingen stimulerar huden genom att ta bort döda hudceller och ökar cellförnyelsen Denna behandling är effektiv mot vidgade porer, fina linjer och rynkor. Den ger en förfinad hudstruktur,

ökad elasticitet, lyster och vitalitet. Denna behandling passar även dig som har en ojämn hud.

Ingår dubbelrengöring, enzympeeling, D-age 5 - 32% syra pensling PH3 (1-3 lager beroende på hud typ och känslighet) Syre består av mjölk, mandel, och citron. Svalkande age mask, dekolletage massage och avslutande serum och kräm.

 

Obs! Kur om 4 gånger, få den sista behandling för halva priset.

 

Face magisk glow 60 min / 1 295 kr

En C-vitamin behandling för dig som älskar lyster. En 100 % ekologisk behandling baserad på Baobabfrukten som skördas i Afrikas öken. Behandlingen ger energi till huden, stimulans av kollagen som ger en uppstramande effekt och verkar även pigmentutjämnande

Detta är en effektiv ansiktsbehandling som består av rengöring, enzympeeling, en mask som är huvudattraktionen i behandlingen som är proppad med C-vitamin och antioxidanter samt avslutande produkter.

 (Scalp eller arm/hand massage ingår)

 

Len Rygg rengöring 50 min / 950 kr

Har du orenheter på ryggen? Jag hjälper gärna dig!
 

I denna behandling lägger jag all fokus på din rygg. Rengöring, peeling , por-rengöring, mask, samt avslutande fuktgivande produkter. Allt din rygg behöver för att skimra som vackrast.

 

 

Tillägg i samband med Ansiktsbehandling.

 • C vitamin Boost mask med en ren ekologisk c vitamin 15 min /100 kr

 • PEC (Phyto Enzyme Compound) djup exfolering och föryngrande egenskaper. 15 min / 100 kr

 • Vita gel skin treatment ”Guldmask” med revitaliserande egenskaper. 15 min / 100 kr

 • Phytic clay skintreatment. Mask som stimulerar collagen produktionen samt ger jämnare hudtonen. 15 min / 100 kr

 • Färg av fransar eller bryn i samband med Ansiktsbehandling 20 min / 200 kr

 • Färg av fransar och bryn i samband med Ansiktsbehandling 30 min / 395 kr

 • Handimpackning (peeling, inpackning, hand massage) 15 min / 200 kr

 • Fuktgivande ampull 95 kr

Hudvård: Text

Bokningsregler

 • Jag ber Dig vara på plats minst 10 min innan bokad behandling.

 • Vid sen ankomst kortas behandlingtiden ned eller makuleras om återstående tid blir för kort.

 • Vissa kroppsbehandlingar är inte lämpliga vid exempelvis graviditet, högt blodtryck, hjärtbesvär, pacemaker etc. Är du osäker vänligen kontakta din läkare.

 • Snälla, respektera mig och kom inte på behandling om Du är förkyld.

 • Avbokning ska göras senast 24 timmar innan bokad behandlingstid.

 • Ej avbokad tid debiteras med 600 kr per behandlings timme.

 • Stäng av Din mobiltelefon, både för Din egen och min avkoppling.

 • Det går jättebra att ta med barn om de klarar att vänta själva (varm choklad finns)

Hudvård: Text
Hudvård: Pro Gallery
bottom of page