top of page

LED-Ljusterapi

Hudvård: Text

LED Ljusterapi BIO Light

LED-ljusterapi Bio-Light behandling anpassad efter vad din hy behöver.  30 min /650 kr

 

LED-ljusbehandling (Light Emitting Diode) är en form av ljusterapi som använder ljus med låg intensitet från LED-lampor för att behandla olika medicinska och kosmetiska tillstånd. 

 

Hur används det?:  

Inom medicinsk-friskvård  användning kan LED-ljusbehandling användas för att främja läkning, minska inflammation (rosasea) och lindra smärta. Minska depressionssymptom.

 

Inom skönhetstillämpningar kan LED-ljusbehandling användas för att förbättra hudens utseende och minska tecken på åldrande. Det används ibland för att behandla hudproblem som akne, fina linjer och rynkor. Ljuset från LED-lamporna tränger in i hudens ytskikt och påverkar cellernas energiproduktion samt stimulerar produktionen av kollagen och elastin, vilket kan förbättra hudens struktur och elasticitet. Det finns olika färger på LED-ljus, och varje färg anses ha olika fördelar. Till exempel, rött ljus kan främja kollagenproduktion, medan blått ljus kan hjälpa till att bekämpa akne bakterier.

 

Behandlingsprocess:

 • En typisk behandling tar vanligtvis cirka 30 minuter.

 • Du ligger eller sitter bekvämt med exponerad hud.

 • En Bio- Light placeras över det område som ska behandlas.

 • Ljuset aktiveras och behandlingen pågår.

 • LED-ljus kan användas som en fristående eller som en kompletterande behandling.

 

Hur ofta bör man använda Led- ljusterapi Biolight behandling?

För bästa resultat rekommenderas att använda LED-ljusterapi 2-3 gånger i veckan. Det är viktigt att ge din hud en chans att vila och reparera sig själv mellan behandlingar. 

 

Är LED-ljusterapi säkert för ditt ansikte?

LED-ljusterapi är säkert för ditt ansikte. Faktum är att det är en av de mest populära behandlingarna för åldrande hud. Att använda LED-tight-terapi kan hjälpa till att förbättra hudtonen, minska uppkomsten av rynkor och ge din hud en mer ungdomlig lyster.  

 

Sammanfattning:

Behandling kan kombineras med ansiktsbehandling med kemisk peeling, microneedling och kan bokas som friskvårdsbehandling 30 min Ljusterapi Bio-Light Behandling. För friskvårdsändamål kan ljusterapi användas för att förbättra energinivåer, reglera sömnmönster och minska symtom relaterade till låg vinterbelysning.  


Behandlingen är helt smärtfri och passar alla, den verkar både i förebyggande syfte och hjälper till att reducera redan synliga linjer.


 

Hudvård: Text

Bokningsregler

 • Jag ber Dig vara på plats minst 10 min innan bokad behandling.

 • Vid sen ankomst kortas behandlingtiden ned eller makuleras om återstående tid blir för kort.

 • Vissa kroppsbehandlingar är inte lämpliga vid exempelvis graviditet, högt blodtryck, hjärtbesvär, pacemaker etc. Är du osäker vänligen kontakta din läkare.

 • Snälla, respektera mig och kom inte på behandling om Du är förkyld.

 • Avbokning ska göras senast 24 timmar innan bokad behandlingstid.

 • Ej avbokad tid debiteras med 600 kr per behandlings timme.

 • Stäng av Din mobiltelefon, både för Din egen och min avkoppling.

 • Det går jättebra att ta med barn om de klarar att vänta själva (varm choklad finns)

Hudvård: Text
Hudvård: Pro Gallery
bottom of page